کد خبر 760338
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۰
فراکسیون امید مجلس

سخنگوی فراکسیون امید در ادامه باج‌خواهی‌های دوبله اصلاح‌طلبان گفت حداقل ۳ وزیر معرفی شده از سوی روحانی، از مجلس رأی اعتماد نخواهند گرفت.

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه های خود نوشت:

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با نامه‌نیوز خاطرنشان کرد: کابینه معرفی شده کابینه گفتمانی نیست. ما امیدواریم این افراد با توجه به اینکه گفتمانی نیستند لااقل کارآمدی داشته باشند.


وی با بیان اینکه فراکسیون متبوعش بعد از بررسی صلاحیت وزراء به صورت جمعی در مورد همه وزراء اظهار نظر می‌کند گفت: حداقل سه وزیر از وزرائی که معرفی شده‌اند رأی اعتماد مجلس را نخواهند گرفت و این افراد نه تنها نظر فراکسیون امید بلکه نظر مجلس را نیز نمی‌توانند جلب کنند.


پارسایی در مورد اینکه عدم رأی اعتماد فراکسیون امید به وزرای پیشنهادی آیا عدم همراهی با دولت نیست گفت: فراکسیون امید فراتر از حد انتظار در انتخابات از آقای روحانی حمایت کرد و الان نیز از آقای روحانی حمایت می‌کند و امیدواریم آقای روحانی به وعده‌های انتخاباتی‌شان جامه عمل بپوشانند.


همچنین جوادی‌حصار از اعضای حزب اعتماد ملی به خرداد نیوز گفت اصلاح‌طلبان نباید به برخی وزرا رأی بدهند و ۳ گزینه لب مرزی در کابینه پیشنهادی وجود دارد.


وی گفته است: اصلاح‌طلبان باید فاصله محسوسی با دولت اعمال کنند. البته نه بدین مفهوم که به طور کل با دولت فاصله بگیرند بلکه مرزهای نظری و گفتمانی خود را در حوزه اصلاح‌طلبی با دولت و حامیان دولت حفظ کنند تا در آینده بتوانند بدنه اجتماعی خود را برای یک مبارزه انتخاباتی گسترش دهند.


وی می‌گوید: اختلاف نظرهایی به طور قطع نسبت به برخی از وزرا از سوی فراکسیون امید وجود دارد اما مسئله این است که اصلاح‌طلبان در برابر چه کسی درصدد رد برخی از گزینه‌های معرفی شده از سوی روحانی هستند. اصلاحات به صورت نمادین می‌تواند درباره یک یا دو کاندیدا نظر خود را اعلام کنند که ما به این کاندیدا رأی نمی‌دهیم اما ممکن است برخی از فراکسیون‌های دیگر به این وزرا رأی اعتماد دهند اما بهتر است که اصلاح‌طلبان در مجلس به برخی از وزرا رأی ندهند.


از سویی ممکن است که برخی از وزرا مانند رحمانی‌فضلی تضمین دهند که رفتار و رویکرد خود را در دولت دوازدهم تغییر دهند.

باید در نظر گرفت که هیچ یک از اصلاح‌طلبان با رحمانی‌فضلی خصومت شخصی ندارد اما اگر او خواسته‌ها و مطالبات مردم را در عملکرد خود در نظر بگیرد و برنامه‌های خود را در جهت همسویی با دولت دوازدهم در مجلس اعلام کند در این صورت اصلاح‌طلبان در مجلس می‌توانند از او حمایت کنند و در نهایت حضور او در دولت ایرادی ندارد.

در غیر این صورت فراکسیون امید باید بسیار هوشمندانه مرز خود را با بخش‌هایی از دولت و وزارتخانه‌ها روشن‌تر کند و یکی از این حوزه‌ها وزارت کشور است.


جوادی‌حصار افزود: در واقع از روحانی حمایت عقیدتی نمی‌کنیم بلکه این حمایت تاکتیکی است. زیرا استراتژی اصلاحات این است که از هر رفتار حامی توسعه حمایت کند.


وی همچنین اظهار داشت: در برخی از وزارت‌‌خانه‌ها مانند وزارت کشور ابهام وجود دارد؛ بنابراین احتمال عدم رأی اعتماد رحمانی‌فضلی وجود دارد. در رأی اعتماد وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش هم ابهام وجود دارد به نظر بطحایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نتواند رأی اعتماد کسب کند. صالحی‌امیری گزینه مطلوبی برای وزارت فرهنگ و ارشاد بود اما نمی‌توان پیش‌بینی کرد که سیدعباس صالحی در اجرا و مدیریت قوی عمل کند. به همین دلیل به نظر سید‌عباس صالحی بسیار سخت بتواند نظر مجلس به ویژه اصلاحات را جلب کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سید IR ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۹
    2 0
    عثلاه تلبان طحوع عاور

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس